Hei og velkommen til slektssiden!

 

Jeg har laget disse sidene for å dele litt av det jeg har funnet ut om slekta med resten av familien. Jeg har lett etter forfedre i folketellinger, kirkebøker, bygdebøker osv. I tillegg har kontakt med andre slektsforskere gitt resultater.

 

Det er også lagt ut sider med gamle slektsbilder. I noen av fotosidene vises miniatyrbilder. Bildet forstørres ved å klikke direkte på miniatyrbildet. Et søkbart slektstre finnes også.

 

Sidene inneholder mest om slektene Lyng i Malvik og Risli/Sommervold/Fossen i Orkdal. Jeg har også en del om min morsslekt på Helgeland og i Leksvika, men her har jeg dessverre lite billedmateriale.

 

Kanskje finnes det flere bilder? Har du bilder eller annen informasjon som du vil dele med oss andre så ta kontakt! Gi gjerne en tilbakemelding hvis det er noe du savner, mener er feil eller har andre kommentarer. Du navigerer i siden med linkene til venstre i bildet, (grønn tekst). God fornøyelse!

Geir Edvard Lyng          E-post          

 

22. august 2016

Sidene er oppgradert med nytt søkbart slektstre. Den gamle løsningen med Java ble i en del nettlesere vanskelig å bruke. Når du klikker på ”slektstre” i grønn tekst til venstre, kommer du til en åpningsside. Hvis du nå klikker på ”anetre” kommer du direkte til Edvard Lyng og hans aner. I åpningssiden kan du også velge å søke direkte på navn. Den nye løsningen skal fungere med alle nettlesere.

Har også gjort noen redigeringer slik at sidene skal kunne sees på nettbrett uten at bilder og tilhørende tekst blir feilplassert. Nederst på siden ”Utvandring” finner du nekrologer fra 1937 da Maren Sommervold og hennes mann Ole Skauge døde. De er skannet fra sidene til ”The Northfield Independent”.   

24. januar 2017

Nye opplysninger om Joakim Jørgensen. Han var bror av min mormor, krigsseiler og omkom under et torpedoangrep i den engelske kanal i 1942. Klikk på siden ”Helgelandsslekt” grønn tekst til venstre.

2. februar 2017

Adella med aner fra Malvik ble gift med en amerikansk kongressmann. Se nederst på siden Malvik/Verdalsslekt.


 

www.lyngslekt.com